Kursi Kantor Omah Ergonomis Kualitas Tinggi Kanthi Sandaran Kepala

Katrangan singkat:

Nomer Model: 723A-1
Ukuran: Standard
Bahan Sarung Kursi: Kain jaring & kursi belakang
Tipe Lengan: Armrest tetep
Tipe Mekanisme: Mekanisme multi-fungsi (dhuwur sing bisa diatur lan fungsi miring)
Angkat Gas: D85mm angkat ireng
Base: R330 nilon basa
Kastor: 60mm PU Silent Caster
Frame: PP karo serat
Tipe Busa: Kapadhetan dhuwur umpluk nyetak


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. Kursi Kantor Ergonomis: Kursi kantor ergonomis iki nganggo ergonomis sing niru kurva tulang belakang manungsa lan sandaran berbentuk S bisa ndhukung punggung & headrest & utomo serviks.Kursi ergonomis sing bisa diatur bakal nyedhiyakake postur lungguh kerja sing sehat lan nyuda rasa kesel .Sampeyan ora bakal nandhang lara punggung nalika lungguh nganti suwe.

2.Breathable Backrest karo Ergonomic Design: Digawe saka kualitas dhuwur lan kulit-ramah bolong, kursi kantor eksekutif dirancang kanggo ventilasi sing luwih apik kanggo njaga bali kringet-free.

3.Comfortable Kapadhetan dhuwur dibentuk umpluk Kursi: Kursi kursi ergonomis dirancang kanggo pas wangun hip, kang roto-roto bisa ndhukung awak.Lan kapadhetan dhuwur umpluk nyetak nyaman banget lan ora gampang deformed sak suwene lungguh.

4. Kursi Kantor Multi-fungsi: Kursi komputer iki nduweni macem-macem fungsi pangaturan ergonomis: Backrest bisa diatur saka 102 ° nganti 135 °;Headrest bisa diatur munggah lan mudhun;Dhukungan lumbar uga bisa diatur munggah lan mudhun.Iku sampurna ndhukung lumbar, utomo serviks, lan lengen kanggo istirahat maksimum lan bisa diatur kanggo nyukupi kabutuhan saben dina.

5.Kualitas Dijamin lan Gampang Majelis: Angkat gas sing disertifikasi dening BIFMA, basis digawe saka nilon sing kuat lan kastor bisu PU 60mm, kursi kursi kantor ngarep sing paling awet lan dipercaya, kapasitas beban maksimal nganti 300lb.

6.Widely Applicable: Kursi meja kita cocok kanggo akeh kesempatan, kayata kantor, ruang konferensi, omah, lan liya-liyane, nggawe kerja & sinau luwih nyaman.Kualitas & stabilitas kursi ergonomis kantor mesthi bakal kaget sampeyan.Rasane kaya kursi mobil anyar, ngidini sampeyan santai menyang level sabanjure.Kanthi rega iki, saben sen sing digunakake kanggo 'Kursi Kantor Ergonomis Paling Ergonomis Berkualitas Tinggi Kanthi Headrest' worth iku.

600main2detail2
600main5detail3
600detail1

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan