Best Luxury Ergonomic Swivel Racing Kursi Gaming Sale

Katrangan singkat:

Best Luxury Ergonomic Swivel Racing Kursi Gaming Sale

Nomer Model: G201-5 emas

Ukuran: Standard

Bahan Sarung Kursi: Kulit PU

Tipe Lengan: Adjustable 1D (up and down)

Tipe Mekanisme: Miring Konvensional

Angkat Gas: 80/100mm

Base: R350mm Nylon Base

Kastor: 60mm Kastor/PU

Rangka: Logam

Tipe Busa: High Density New Foam

Sudut mburi sing bisa diatur: 180 °

Bantal Lumbar sing bisa diatur: Ya

Headrest sing bisa diatur: Ya


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

sfsg (1)

sfsg (2)

1 / Kursi iki minangka tambahan sing apik kanggo stasiun game, utawa sentuhan unik kanggo kantor sampeyan. Dibangun nganggo kulit PU sing disenengi dening kursi balap bebarengan karo desain kombinasi warna lan jahitan rinci, kursi game kita bisa cocog karo gaya sampeyan lan mbantu sampeyan. dominasi ing donya game.

2/180 derajat reclining bali lan amba luwes nggawe saben detik sampeyan ana ing dhingklik luwih sayah tinimbang pungkasan. Apa sampeyan lagi game, apa, utawa turu turu, kursi kita nyedhiyani support amba sampurna saka 90 ° nganti 180 ° kanggo cocog kabeh kabutuhan.

3 / Konstruksi pigura tabung baja nyedhiyakake stabilitas utama. Kanthi bantal gulu lan lumbar sing bisa diatur sing menehi bantalan ekstra sing dibutuhake kanggo posisi apa wae, sampeyan bakal nemokake kenyamanan lan dhukungan ergonomis sing dirancang kanggo wilayah penting awak.

4 / ANTI-SCRATCH PU CASTERS: gembong lapisan PU direkayasa kanggo operasi sepi lan resistance luwih kanggo obyek manca lan lebu.Padha edgy, sepi, lan lancar tanpa cela, nyedhiyakake mobilitas sing dibutuhake kanggo saben tumindak.

5/ASEMBLY MUDAH: Kursi game gampang banget digabungake.Struktur kursi kantor kita prasaja banget. Mung tindakake pandhuane lan wiwiti nikmati kursi anyar sampeyan kurang saka 15 menit.Kursi kita siap dipasang, kanthi kabeh piranti keras lan alat sing dibutuhake.

sfsg (3)

sfsg (4)

sfsg (5)

sfsg (6)

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan