Kursi Kantor Ngarep Kulit sing Bisa Disesuaiake Eksekutif Paling Apik Kanggo Jam Suwene

Katrangan singkat:

Nomer Model: L-807

Ukuran: Standard

Bahan Sarung Kursi: PU Kulit

Tipe Lengan: Tipe T Lengan tetap

Jinis Mekanisme: Mekanisme Kursi sing bisa diatur kanthi dhuwur kanthi Kontrol Ketegangan Miring

Angkat Gas: 85mm

Base: R350mm Chrome Base

Kastor: 50mm Kastor/PU

Tipe Busa: High Density Foam


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1.ERGONOMIC BACKREST - Kursi Kantor Kulit sing Bisa Disesuaiake Eksekutif Paling Apik Kanggo Jam-jam dawa nganggo punggung dhuwur ergonomis, sing bisa pas karo punggung lan pinggul, nyedhiyakake dhukungan kanggo sirah, pinggul lan mburi, supaya otot sampeyan santai.
2.85CM LIFT & 360 DEGREES ROTATION - Kursi Kantor Omah Kulit sing Bisa Disesuaiake Eksekutif Iki Kanggo Jam sing Dhuwur bisa diangkat lan diturunake kanthi bebas 80/10CM, lan sampeyan bisa nyetel menyang dhuwur sing paling nyaman miturut dhuwur sampeyan.Kursi kantor uga ndhukung rotasi horisontal 360 derajat, supaya sampeyan bisa komunikasi karo wong ing sekitar sampeyan kanthi bebas tanpa tangi.
3.MEKANISME WITH TILT TENSION CONTROL - Sawise suwene digunakake, sampeyan bisa ngeculake nangani mekanisme kanggo ngiringake kursi kanggo istirahat paling apik lan liyane.
4.KULIT/KAIN LAN DASAR STABIL - Kursi kantor mburi dhuwur iki digawe saka bahan kulit PU lan kain linen sing alus banget lan alus.Kursi eksekutif katon elegan.Basis baja krom sing kuat duwe struktur sing stabil kanggo nambah stabilitas lan kapasitas beban.
5.5PCS FLEXIBLE CASTERS - Kursi dilengkapi 5pcs kastor fleksibel kanggo nyedhiyakake gerakan 360-degree kabeh.Mobilitas lan keluwesan sing gedhe ngidini sampeyan pindhah kanthi bebas.Kursi Kantor Omah Kulit sing Bisa Disesuaiake Eksekutif Iki Kanggo Jam-jam suwene cocog kanggo kabeh jinis lantai lan ora bakal ngeruk permukaan lantai.

asfdsffsdf

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.
2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.
3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.
4.Low MOQ kanggo produk standar kita.
5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.
6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.
7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.
8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan