Kursi Gaming Kulit Racing Junior Modern Low Price

Katrangan singkat:

Kursi Gaming Kulit Racing Junior Modern Low Price

Nomer Model: G203S

Ukuran: Standard

Bahan Sarung Kursi: Kulit PU

Tipe Lengan: Sandaran Tangan Retractable

Tipe Mekanisme: Miring Konvensional

Angkat Gas: 80/100mm

Base: R350mm Nylon Base

Kastor: 60mm Racing Caster/PU

Tipe Busa: High Density New Foam


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. Kursi Gaming Kulit Racing Junior Modern iki nyedhiyakake kenyamanan paling apik kanggo para pekerja, siswa, lan pemain game kanthi desain adhedhasar ergonomis.Desain mburi S-shaped cetakan sampurna kanggo wangun bali.

2.High-Kapadhetan umpluk karo premium kulit palsu upholsteri nginggilaken pengalaman lungguh kanggo tingkat sabanjuré.

3. Bisu castors nilon kurban 360-degree Gamelan rotasi ing basa star sudhut sing anteng lan kuat.

4. Lengen sing bisa diatur kanthi cepet ngidini sampeyan mlebu lan metu saka kursi iki, dene sandaran kepala sing empuk lan bantal sing empuk nandhang awak kanggo pengalaman lungguh sing luwih santai

5. Kulit ikatan mburi lan kursi kanthi jahitan kontras warna

6. Kursi Gaming Kulit Racing Junior Modern duwe headrest sing nyedhiyakake kenyamanan tambahan, pangaturan dhuwur jog, tension miring, kunci miring kanggo dhukungan khusus.

dryhdg (1)

dryhdg (2)

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan