Kabar

  • The safety guarantee of office chair mainly comes from mechanism and gas lift
    Wektu kirim: Jun-21-2022

    Nalika kita tuku kursi kantor, saliyane kanggo mbayar manungsa waé kanggo rega, katon lan fungsi saka kursi, kita uga kudu mbayar manungsa waé kanggo mekanisme lan angkat gas saka kursi kantor.Mekanisme lan angkat gas saka kursi kantor padha karo CPU lan sistem ...Waca liyane»

  • Katowice – The European e-sports hub based in Poland
    Wektu kirim: Jun-21-2022

    Ing tanggal 17 Januari 2013, Katowice dadi tuan rumah Intel Extreme Masters (IEM) kanggo pisanan.Senadyan hawa adhem, ana 10.000 penonton antri ing njaba stadion Spodek sing bentuke piring mabur.Wiwit iku, Katowice dadi pusat e-olahraga paling gedhe ing donya.Katowice u...Waca liyane»

  • What injuries will e-sports people face? How can it be prevented?
    Wektu kirim: Jun-10-2022

    Miturut 2016 China Game Industry Report disusun dening China Phonological And Digital Game Association, Gamma Data lan International Data Corporation, jumlah pangguna game klien Cina tekan 156 yuta ing 2016. 156 yuta e-olahraga lan game online ...Waca liyane»

  • Hero Office Furniture- Office Chair Series
    Wektu kirim: Jun-09-2022

    Kanggo buruh kantor, kursi sing nyaman iku penting banget kanggo awake dhewe, nanging kanggo kita, ora gampang milih kursi kantor, amarga ora mung kudu nyukupi kepraktisan meja kasebut, nanging uga kudu cocog karo struktur ergonomis. .Umume konsumen yaiku ...Waca liyane»

  • These “small movements” on the office chair can reduce the dangers of long sitting
    Wektu kirim: Jun-07-2022

    Kita kerep ndeleng sawetara pasien, nalika isih enom, dheweke ngalami spondylosis serviks, herniasi cakram lumbar, sawise takon yen wong akeh kantor sedentary.Umum lungguh terus-terusan luwih saka 2 jam tanpa aktivitas ngadeg utawa ngganti prilaku sitti...Waca liyane»

  • Best Gaming Chair for 2022
    Wektu kirim: Jun-07-2022

    Investasi ing kursi game PC berkualitas kanthi desain ergonomis minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nambah pengalaman game.Apa sampeyan lagi kerja utawa santai, kursi game nyedhiyakake kenyamanan sing serius sajrone jam sing dikunci ing ngarep layar.Iku menehi tahta ...Waca liyane»

  • How to choose office chair, do you really know?
    Wektu kirim: Mei-30-2022

    "Lungguh" wis dadi bagian normal saka urip kantor modern.Dadi, carane milih kursi kantor sing tepat kanggo dekorasi kantor?Kursi kantor umume digunakake ing stasiun nalika digunakake, frekuensi panggunaan relatif dhuwur.Kanggo kursi kantor, kuwat lan awet mung ...Waca liyane»

  • Home working make office chairs popular
    Wektu kirim: Mei-30-2022

    Omah iku rumiyin minangka papan kanggo manggon lan ngaso, nanging saiki wis dadi papan kerja.Minangka wektu liwati, buruh uga wiwit mbayar manungsa waé kanggo comfort saka kantor ngarep lan urip, tuku kursi kantor anyar, ndarbeni Perkakas ngarep cilik, lan nyiapake peralatan kanggo fitness ngarep.Miturut sawijining ...Waca liyane»

  • An office chair for introverts
    Wektu kirim: Mei-21-2022

    Desainer Alena Prokhorov wis nggawe seri kursi unik sing bisa mbantu sampeyan nemokake sepi ing ruang kantor.Kursi seri iki kasedhiya ing 2 dhuwur sing beda.Panel nyerep swara ing 2 sisih kursi nyegah swara saka mlebu, nggawe atmosfer sepi watara sampeyan....Waca liyane»

  • E-sports hall furniture-gaming chair
    Wektu kirim: Mei-21-2022

    Saiki bale e-olahraga saya tambah populer, kompetisi saya tambah akeh.Fasilitas hardware profesional, meja game dhuwur lan kursi game, nang endi wae exudes ambegan deg-degan.Balai e-olahraga profesional narik kawigaten para pemain kanthi dekorasi, ...Waca liyane»

  • How to design a good office chair
    Wektu kirim: Mei-12-2022

    Desain kursi kantor kudu dirancang saka titik wiwitan nilai panggunaan nyata, lan fokus ing rasionalitas struktur kasebut.Utamane nggambarake kesempurnaan lan optimalisasi fungsi kasebut, pemodelan tampilan adhedhasar realisasi karakteristik fungsional.Supaya para...Waca liyane»

  • The history of the office chair
    Wektu kirim: Mei-11-2022

    Wiwit awal taun 1750-an, kursi-kursi utamané digawe saka kayu padhet lan produk rotan;Ing taun 1820-an, bal alus, kain poliester, teknik laminating ditambahake;Ing taun 1950-an, dhasar kursi kantor modern wiwit ditampilake, braket paduan aluminium, pemisahan kursi mburi, lan uga ...Waca liyane»