Babagan awake dhewe

GDHERO

Sapa Kita

lair ing FOSHAN ing 2018. Adhedhasar lapangan perabot kantor, kita wis meh 10 taun udan industri lan akumulasi.Sawise pirang-pirang taun udan lan pangembangan, GDHERO saiki wis dadi merek perabot kantor profesional.

GDHERO dumunung ing Foshan, Guangdong, kutha asale saka furnitur Cina.Wis pabrik dhewe karo area luwih saka 50.000 meter persegi.Wis ngenalake sawetara peralatan canggih lan setya dadi panyedhiya perabot kantor profesional kanggo pangguna global, nyediakake perabot kanthi konsep desain ergonomis kanggo sinau, kerja, lan hiburan.

Company location 3

Kabeh babagan GDHERO ditindakake ing omah.Kita duwe insinyur desain modul, pabrik fabrikasi, pabrik injeksi plastik, fasilitas nyemprot omah, lan ruangan perakitan / uji coba, kabeh ana ing pabrik Foshan.Pabrik kita bisa ngasilake luwih saka setengah yuta potongan perabot kantor saben taun, kanthi omzet luwih saka $10 yuta saben taun.Ing taun-taun pungkasan, GDHERO berkembang sacara global lan nggawe agensi penjualan ing luar negeri.Produk wis dijamin ing 100 negara lan wilayah, utamané ing Asia Kidul-Wétan, Amérika Kidul, Eropah, Timur Tengah, Amerika Utara lan wilayah liyane.GDHERO wis dadi pasukan sing kuat kanggo internasionalisasi ing sekitar perusahaan kursi kantor Foshan.

KENAPA PILIH GDHERO?

Rega terjangkau tanpa kompromi kualitas.

10+ taun fokus ing manufaktur ramping, kualitas apik banget.

arrow

Babagan

1000+ produk, sugih ing seri kategori.

Jaminan kualitas

Patuhi kanthi ketat standar sistematis ISO: 9001.

Tim R&D

15+ taun tim teknisi berpengalaman.

Garansi

5 taun garansi kualitas.

pasar

Pangembangan internasional lan strategi merek global, laris ing 100+ negara lan wilayah.

Lini Produksi

Jalur produksi majeng kanggo njamin kapasitas dhuwur lan efisiensi dhuwur.

Nyokong

Dhukungan solusi profesional, dhukungan promosi merek, dhukungan desain inovatif.

GDHERO Budaya

Nilai Inti GDHERO

Nggawa urip seneng kanggo saben pangguna

Alam merek GDHERO

Pabrik dhewe, perdagangan manca, toko fisik offline lan operasi saluran e-commerce domestik lan manca

GDHERO Vision

Komitmen dadi merek lawas abad ing industri perabot kantor, baling-baling industri sing terus maju karo jaman

Konsep GDHERO

Konsep Bisnis: Mutual Benefits, kualitas utomo.
Konsep Bakat: Gunakake bakat saben wong, kabecikan dhisik.
Konsep Produk: Teknologi mimpin, inovasi ramping.