• banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • Gamer-Seating

    Gamer-Lenggahan

    Dirancang kanggo tukang game e-olahraga
  • Office-Furniture-Solution

    Kantor-Furniture-Solusi

    Dirancang kanggo workstation sampeyan
  • Desk-Chair

    Meja-Kursi

    Dirancang kanggo papan sinau sampeyan

apakita nindakake?

  • about_us_img

Hero Office Furniture Co., Ltd. minangka produsen perabot kantor sing dipercaya sing profesional ing ngekspor lan duwe pengalaman produksi sing sugih.Dumunung ing Foshan, sing dikenal kanthi perabot lan kutha material China.Kanthi kauntungan saka sumber bahan mentah lokal lan sumber daya manungsa sing gampang, perusahaan kita fokus ing industri perabot kantor, nyedhiyakake kursi game, kursi kantor lan meja game.