Tuku Kursi Gaming Kantor Paling Nyaman Kanthi Tangan sing Bisa Dipindhah

Katrangan singkat:

Nomer Model: G202C

Ukuran:Standar

Bahan Sarung Kursi: PU Kulit

Tipe Lengan:Senjata Movable karo PU pad

Tipe Mekanisme: Tilt multi-fungsi

Angkat Gas: 80/100mm

Basis: R320 mmChromedhasar

Casters:5Kastor 0mm/PU

Tipe Busa: High Density Foam


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. [Gamified Seating] Kursi game gaya mobil balap sing nyedhiyakake kemewahan lan kenyamanan, apa sing digunakake kanggo sesi game sing kuat lan munggah menyang papan pimpinan, utawa dina kerja sing dawa.

2. [Ergonomic Support Backrest] Ergonomis awak-hugging dhuwur bali menehi support lumbar lan alamiah nderek kurva alam utomo kang.Iku cukup dhuwur kanggo ndhukung kabeh balung mburi.Punggung bisa diatur saka 90 ° nganti 120 °.Sandaran tangan ergonomis ngidini sampeyan nyelehake tangan ing sandaran tangan kanggo santai.

3. [Seat Nyaman] Kandel lan dhuwur-Kapadhetan spons bantal menehi ambane jog cekap kanggo nyuda kaku lan meksa ing hips.Dhukungan lumbar lan headrest bakal nglindhungi lan ngendhokke balung mburi lan gulu.Gampang kanggo ngumpul.

4. [Kursi luwes] Sampeyan bisa nyetel dhuwur 3-inch kanggo njagong karo kaki warata ing lantai, dhengkul ing amba 90 derajat kanggo lantai lan podo karo hips.Kursi putar gratis 360° mbantu sampeyan nemokake posisi sing paling nyaman.

5.Our njamin: Kita duwe 3 taun sawise layanan sale.Hubungi kita tanpa heisation yen sampeyan duwe pitakonan tindakake-munggah, kita bakal ngrampungake kanggo sampeyan ing wektu.

1
2

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan