Lantai Kursi Kantor Kulit Dhuwur Ngarep sing Nyaman

Katrangan singkat:

Nomer Model: L511

Ukuran: Standard

Bahan Sarung Kursi: Kulit PU

Tipe Lengan: PU pad chrome arms

Tipe Mekanisme: Miring Konvensional

Angkat Gas: 80/100mm

Dasar: R320mm chrome Base

Kastor: 50mm Kastor / Nylon

Tipe Busa: High Density Foam


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1.Ideal kanggo sembarang kantor utawa ngarep mejo, iki Nyaman Ngarep Dhuwur Back Kulit Kursi Kantor Floor Protector loro nyaman lan apik gayane.
2. Iki nduweni armrests krom empuk sing diselehake kanthi ergonomis kanggo nambah kenyamanan lan permukaan kursi kulit sing nyaman kanggo nambah istirahat.
3.Basis krom nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo kursi kantor sing elegan iki.
4. Lima casters dual ing basa nilon awet ngidini kanggo gerakan gampang ing macem-macem lumahing lantai.
5. Kursi iki uga nduweni angkat gas, dhuwur sing bisa diatur, lan kontrol miring / tension supaya sampeyan bisa nyetel menyang dhuwur lan posisi sing disenengi kanthi tuas sing gampang digunakake.
6. Kursi iki digawe karo umpluk Kapadhetan dhuwur kanggo comfort lan support, wis upholstery kulit kaiket ayu lan apik gayane, lan wis gaya modern sing bakal pas karo sembarang riasan kantor, supaya bakal dadi tambahan sambutan kanggo sembarang ngarep utawa kantor.
7. Kursi iki gampang kanggo ngumpul, kita bakal menehi instruksi ngumpul sing ngandhani carane ngumpulake langkah demi langkah.rt, utamane kanggo nyuda nyeri punggung sing bisa nyebabake jam kerja sing dawa.Karya sing tahan suwe mbutuhake dhukungan berkualitas tinggi kanggo punggung lan lumbar, milih kursi sing apik bakal nambah efisiensi kerja.
2. Desain geometris modern digawe karo PU tahan lama lan kain dicampur, kang characterizes jog, lan dhuwur bali karo armrests empuk gaya pinter, guling guling lan bantal support lumbar.
3.Stationary looped armrests empuk tansah kurban koyo tingkat kelas dhuwur kanggo pangguna.
4.Dasar lintang & 360 derajat gembong: Twisting lan ngowahi babagan integral ing kantor.Supaya kita nganggo basis lintang krom stabil lan nglengkapi karo 5pcs gembong putar 360-degree, mesthekake gerakan lancar lan cepet lan tetep munggah jangkah cepet saka work.Heavy tugas basa karo kontrol miring luwes lan dhuwur ngidini kanggo karya rampung ing a posisi nyaman sing cocog karo kabutuhan pribadi.
5. Gampang kanggo ngumpul, kabeh alat sing dibutuhake kasedhiya ing paket, mung butuh sawetara menit kanggo nginstal

1 3 4 2

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.
2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.
3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.
4.Low MOQ kanggo produk standar kita.
5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.
6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.
7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.
8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan