Kursi Kantor Dhuwur Mesh Warna-warni Ergonomis kanthi Lengen sing Bisa Dilaras

Katrangan singkat:

Nomer model: Q-2004

Ukuran: Standard

Bahan Sarung Kursi: Mesh

Tipe Lengan: 1D sandaran tangan sing bisa diatur (munggah & mudhun)

Tipe Mekanisme: Miring Konvensional

Angkat Gas: 100mm

Base: R350mm Chrome Base

Kastor: 50mm Kastor/PU

Rangka: Plastik

Tipe Busa: Kapadhetan dhuwur Busa


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1.Desain ergonomis: Desain ergonomis cedhak-futuristik S-shaped simulates utomo manungsa.Alon-alon ngresiki awak lan bantal lan nyerep guncangan.Punggung mlengkung sing bentuke S nyuda ketegangan ing punggung, lan dhukungan lumbar kanthi ilmiah nglindhungi punggung sampeyan.Kursi Kantor Dhuwur Mesh Warna-warni Ergonomis Paling Apik kanthi Konstruksi unik Arms Adjustable nyebarake tekanan awak, tanpa tekanan ing tailbone, bokong lan pupu, nyediakake pengalaman lungguh sing nyaman sanajan wis suwe lungguh, ngucapake pamit kanggo kesel.
2.Breathable bolong: The breathable bolong bali ing kursi kantor ergonomis iki menehi support nalika tetep bali kelangan lan nyaman.Udhara sing adhem nyebar liwat bolong supaya punggung ora kringet lan ngidini sampeyan lungguh ing kursi kanthi nyaman sajrone wektu sing luwih suwe dibandhingake karo kursi tradisional.
3.Kualitas dhuwur kanthi garansi 3 taun: Kursi Kantor Dhuwur Mesh Warna-warni Ergonomis Paling Apik kanthi Arms sing Bisa Disetel digawe kanggo tahan.Nduweni kapasitas bobot 330 LBS lan digawe saka bahan sing paling apik, kalebu kursi bantal busa kapadhetan dhuwur sing alus, lengen luwes 1D, headrest lan roda kastor PU roller-blade sing ngidini sampeyan pindhah kanthi gampang ing lantai kantor.Entuk kursi kantor - lan tambah kepenak kerja!
4. Gampang kanggo Déwan - Kursi kantor luwes dilengkapi kabeh hardware lan pribadi perlu.Deleng pandhuan sing jelas lan sampeyan bisa ngumpul kanthi lengkap sajrone 10 menit.

详情页2
详情页3
详情页5
详情页4
详情页6

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.
2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.
3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.
4.Low MOQ kanggo produk standar kita.
5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.
6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.
7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.
8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan