Kursi Kantor Ergonomis Mid Back Paling Terjangkau Ing $100

Katrangan singkat:

Nomer Model: 724B-1
Ukuran: Standard
Bahan Sarung Kursi: Kain jaring & kursi belakang
Tipe Lengan: PP karo sandaran tangan serat
Tipe Mekanisme: Mekanisme multi-fungsi (dhuwur sing bisa diatur lan fungsi miring)
Angkat Gas: D85mm
Base: R330 nilon basa
Kastor: 60mm PU Silent Caster
Frame: PP karo serat
Tipe Busa: Kapadhetan dhuwur umpluk nyetak


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. Desain Sederhana & Elegan: Desain kursi meja iki ramping lan prasaja.Iki minangka kursi meja tengah mburi.Kursi kantor omah iki cocog karo papan apa wae: ruang tamu, ruang sinau, ruang konferensi lan kantor.Ora preduli ing sembarang kesempatan, iku bakal nggawe kamar mripat-keno.

2. Kenyamanan Ekstra: Sandaran ergonomis pas karo kurva alami ing punggung ngisor lan ngilangi rasa nyeri balung mburi saka awak.Bingkai serat PP + kualitas dhuwur kanthi bolong bolong dhuwur, ndhukung fleksibel, ambegan.Kapadhetan dhuwur umpluk nyetak jog menehi comfort kabeh dina.

3. Dhuwur Luwes lan Miring: GDHERO luwes desks dhingklik kanggo kantor ngarep wis gaya goyang, sampeyan bisa ngontrol kanthi nyetel tombol tension lan rod luwes ing ngisor bantal.Kajaba iku, sampeyan bisa ngiringake mburi miturut kabutuhan, iku pancene kursi dirancang humanized.

4. Stabil & Awet: Kapasitas bantalan dhuwur kanthi roda rolling Gamelan lan bisu, Kapasitas Max 250lbs.Uga bisa digunakake ing kamar turu.

5. Tim kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan sawise-sales kualitas dhuwur, yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

600main2detail2
600main4
detail1

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3. rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4. Low MOQ kanggo produk standar kita.

5. We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6. Kita duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan mentah, semi-produk lan produk rampung, kanggo mesthekake kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8. Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan