Best Racing Style T Shaped Black PC Gaming Desk Kanthi Led

Katrangan singkat:

Nomer model:T-121

Merk: GDHERO

Desain meja: Meja game

Werna: ireng

Ukuran:L120 * W60 * H76 CM

Bahan:Logam Dicet (Frame)

Material lumahing:Serat Karbon

Imbuhan Dhuwur:ora ana

Mouse Pad:ora ana

Lampu Led: Ya (Lampu Biru)

Tipe Pemasangan: Floor Mount


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1.GDHERO Meja Gaming: GDHERO fokus ing ngembangaken lan prodhuksi Furnitur game modis lan kualitas dhuwur kanggo pemain kita.Kita uga weruh saka kabutuhan pemain, lan kasebut kanthi teliti, nggawe saben mejo game, supaya saben pemain ngetik donya game ing negara paling apik.
Stabilitas 2.Equipment: Iki Best Racing Style T Shaped Black PC Gaming Desk adopts thickened kualitas dhuwur kabeh sikil logam, struktur pigura baja nyata lan nggunakake materi thickened, kang ndadekake mejo iki stabil banget tanpa rod support tambahan, nyediakake support kuwat lan stabil kanggo peralatan game lan gampang nindakake passion game.
3. Game comfort: Desktop 47 inch digawe saka serat karbon kualitas dhuwur, tutul nyaman lan Gamelan ndadekake sampeyan seneng game.Garis-garis serat ireng lan reflektif sing kelangan menehi rasa kelangan sing paling apik.
4.Multi fungsi lan practicability: Kita Best Racing Style T Shaped Black PC Gaming Desk ora mung mejo game, iku uga bisa digunakake minangka mejo kantor utawa meja nulis amarga desain ergonomic lan ringkes.Cocog kanggo omah, kantor, kamar asrama utawa kamar turu, lsp.
5. Garansi sawise-sales gratis kuwatir: GDHERO nduweni tim sawise-sales sing kuwat, nyedhiyakake layanan sing efisien lan profesional kanggo para pelanggan minangka kriteria kita.Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.Kita bakal mbantu sampeyan sanalika bisa lan nyoba sing paling apik kanggo ngatasi masalah sampeyan.


ZT3

ZT (1) z1 (1) z1 (2) z1 (3)

 

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi game & meja game.
2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.
3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.
4.Low MOQ kanggo produk standar kita.
5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.
6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.
7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.
8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan