Kursi Kantor Ngarep Ergonomis Paling Apik Kanggo Wong Dhuwur Lungguh Duwe Jam

Katrangan singkat:

Nomer Model: 812B-1

Ukuran:Standar

Bahan Sarung Kursi: Kain jaring & kursi belakang

Tipe Lengan: PP karo sandaran tangan serat

Jinis Mekanisme: Mekanisme kupu (dhuwur sing bisa diatur lan fungsi miring)

Angkat Gas: D85mm angkat gas ireng

Base: R330 nilon basa

Kastor: 60mm PU Silent Caster

Frame: PP karo serat

Tipe Busa: kualitas dhuwur umpluk anyar


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1.DESIGN ERGONOMIC: Duwe kursi kanthi dhukungan lumbar utamane perlu kanggo kerja lan sinau kabeh dina.Kursi kantor ergonomis iki ora mung mbantu njagong ing postur lungguh sing bener nanging uga bisa nyuda stres lan nyuda kesel sawise lungguh suwe.Desain backrest sing mlengkung sejajar karo kurva alami balung mburi awak manungsa kanggo nyedhiyakake dhukungan sing kurang.

2. SEAT NYAMAN: Saperangan desain rinci kanggo nyedhiyani comfort long-tahan.Armrest ergonomis kanthi dhuwur sing cocog kanggo ngidini pangguna nyelehake tangan ing ndhuwur kanggo santai.Dhuwur-Kapadhetan karang jog karo ambane jog cukup kanggo nyuda meksa ing hips pangguna.Punggung bolong lan kursi sing ambegan ngidini aliran udara mbantu pangguna tetep adhem sajrone sinau suwene.

MATERIAL 3.QUALITY: Product dilengkapi basa nilon heavy-tugas lan 60mm PU casters bisu sing bisa ndhukung nganti 250 lbs.Roda kastor swivel 360 derajat iki mbisakake geser sing bisu lan lancar nalika ora ngeruk ing lantai kayu atos.

4.ASEMBLY GAMPANG: Kalebu instruksi instalasi 5-langkah sing gampang kanggo mbantu sampeyan ngumpulake kursi kantor iki kanthi cepet.Kabeh alat, hardware, lan spare parts sing dibutuhake bakal diwenehake.Disaranake ora kanggo ngencengi sekrup nganti kabeh meneng diantrekake munggah karo bolongan, lan nyenyet sekrup kuwat sadurunge nggunakake.

fdsfs01
fdsfs04

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan