Mid Back Best Affordable Lumbar Dhukungan Kursi Kantor Brands

Katrangan singkat:

Nomer model: Q-2204B
Ukuran: Standard
Bahan Sarung Kursi: kain jaring
Tipe Lengan: Sandaran Tangan Tetap
Tipe Mekanisme: Mekanisme multi-fungsi (dhuwur sing bisa diatur lan fungsi miring)
Angkat Gas: Angkat gas ireng D100mm
Base: R310 nilon basa
Kastor: PU Kastor
Rangka: PP
Tipe Busa: Kapadhetan dhuwur umpluk nyetak


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. Kursi Kantor Ergonomis: Kursi kantor ergonomis iki nganggo ergonomis sing niru kurva tulang punggung manungsa lan sandaran berbentuk S bisa ndhukung punggung & headrest & utomo serviks.Kursi ergonomis sing bisa diatur bakal nyedhiyakake postur lungguh kerja sing sehat lan nyuda rasa kesel .Sampeyan ora bakal nandhang lara punggung nalika lungguh nganti suwe.

2. Breathable Backrest karo Ergonomic Design: Digawe saka kualitas dhuwur lan kulit-ramah bolong, kursi kantor eksekutif dirancang kanggo ventilasi luwih apik kanggo njaga bali kringet-free.

3. Nyaman Kapadhetan dhuwur dibentuk umpluk Kursi: Kursi kursi ergonomis dirancang kanggo pas wangun hip, kang roto-roto bisa ndhukung awak.Lan kapadhetan dhuwur umpluk nyetak nyaman banget lan ora gampang deformed sak suwene lungguh.

4. Kursi Kantor Multi-fungsi: Kursi komputer iki nduweni macem-macem fungsi pangaturan ergonomis: Kursi kursi kanthi fungsi luwes dhuwur;Backrest bisa diatur saka 90 ° kanggo 130 °;Dhukungan lumbar bisa diatur munggah lan mudhun.Iku sampurna ndhukung lumbar, utomo serviks, lan lengen kanggo istirahat maksimum lan bisa diatur kanggo nyukupi kabutuhan saben dina.

5. Kualitas Dijamin lan Gampang Majelis: Angkat gas sing disertifikasi dening BIFMA, basis digawe saka nilon sing kuat lan kastor PU, kursi kantor ngarep sing paling apik awet lan dipercaya, kapasitas beban maksimal nganti 300lb.

6. Widely Applicable: Kursi meja kita cocok kanggo akeh kesempatan, kayata kantor, ruang konferensi, omah, lan liya-liyane, nggawe kerja & sinau luwih nyaman.Kualitas & stabilitas kursi ergonomis kantor mesthi bakal kaget sampeyan.Rasane kaya kursi mobil anyar, ngidini sampeyan santai menyang level sabanjure.Ing rega iki, saben sen sing dibuwang kanggo 'Merek Kursi Kantor Dhukungan Lumbar Paling Terjangkau Mid Back' worth iku.

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3. rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4. Low MOQ kanggo produk standar kita.

5. We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6. Kita duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan mentah, semi-produk lan produk rampung, kanggo mesthekake kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8. Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan