Kursi Kantor Ngarep Mesh Ergonomis Paling Nyaman kanthi pijakan kaki

Katrangan singkat:

Nomer model: Q-2205F

Ukuran: Standard

Bahan Sarung Kursi : Kain jaring

Tipe Lengan: Sandaran tangan 3D sing bisa diatur

Jinis Mekanisme: 4 tingkat mekanisme slidable (dhuwur luwes, miring lan kursi slidable fungsi)

Angkat Gas: Angkat gas krom D100mm

Base: R350 chrome dhasar

Kastor: Kastor krom 60mm

Rangka: PP

Tipe Busa: Kapadhetan dhuwur umpluk nyetak


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. Kursi kantor bolong multi-fungsi: 360 derajat fungsi putar, Dhuwur fungsi luwes, Mbalik reclining saka 90 ° kanggo 135 ° fungsi, karo footrest-njupuk ngaso lan fungsi turu.

2. Kursi Kantor Ergonomis: Kursi kantor iki dirancang kanthi struktur ergonomis sing ramah pangguna kanggo nyedhiyakake dhukungan sing kuat lan nyuda nyeri punggung.Busa anyar sing berkualitas tinggi nyedhiyakake kenyamanan sing nyukupi lan nyuda tekanan.

3. Kursi Kantor Berkualitas Tinggi: Kursi kantor kita kualitas dhuwur lan awet karo kain bolong breathable, PP frame / armrest 3D bisa luwes munggah & mudhun, kiwa & tengen, ngarep & mburi, thicken 4 tingkat mekanisme slidable, SGS disetujoni angkat gas, kuwat basa krom lan 60mm kastor krom.

4. GAMPANG NGINSTAL KURSI KANTOR: Kursi kantor gampang dipasang.We nyedhiyani instruksi instalasi kanggo mbantu.

1 (2)

1 (2)

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.
2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.
3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.
4.Low MOQ kanggo produk standar kita.
5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.
6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.
7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.
8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan