Dhukungan Mbalik Mesh Anggaran Paling Apik Kanggo Supplier Kursi Kantor Ergonomis

Katrangan singkat:

Nomer Model: Q64B-1

Ukuran:Standar

Bahan Sarung Kursi: Kain jaring & kursi belakang

Tipe Lengan: PP karo sandaran tangan serat

Tipe Mekanisme: Mekanisme multi-fungsi (dhuwur sing bisa diatur lan fungsi miring)

Angkat Gas: D85mm

Base: R330 nilon basa

Kastor: 60mm PU Silent Caster

Frame: PP karo serat

Tipe Busa: Kapadhetan dhuwur umpluk nyetak


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1.Simple & Elegant Design: Desain kursi meja iki ramping lan prasaja.Iki minangka kursi meja tengah mburi.Kursi kantor omah iki cocog karo papan apa wae: ruang tamu, ruang sinau, ruang konferensi lan kantor.Ora preduli ing sembarang kesempatan, iku bakal nggawe kamar mripat-keno.

2. Extra Comfort: Sandaran ergonomis pas karo kurva alami ing punggung ngisor lan ngilangi rasa nyeri balung mburi saka awak.Bingkai serat PP + kualitas dhuwur kanthi bolong bolong dhuwur, ndhukung fleksibel, ambegan.Kapadhetan dhuwur umpluk nyetak jog menehi comfort kabeh dina.

3. Dhuwur Luwes lan Miring: GDHERO luwes desks dhingklik kanggo kantor ngarep wis gaya goyang, sampeyan bisa ngontrol kanthi nyetel tombol tension lan rod luwes ing ngisor bantal.Kajaba iku, sampeyan bisa ngiringake mburi miturut kabutuhan, iku pancene kursi dirancang humanized.

4. Stabil & Awet: Basis kapasitas bantalan dhuwur kanthi roda gulung sing lancar lan bisu, Kapasitas Max 250lbs.Uga bisa digunakake ing kamar turu.

5. Tim kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan sawise-sales kualitas dhuwur, yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

dfghjk01
dfghjk04

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan