Kursi Kantor Ergonomis Paling Terjangkau Kanggo Nyeri Punggung Kanthi Footrest

Katrangan singkat:

Nomer Model: 727A-1

Ukuran:Standar

Bahan Sarung Kursi: Kain jaring & kursi belakang

Tipe Lengan: PP karo sandaran tangan serat

Jinis Mekanisme: Mekanisme multi-fungsi (dhuwur sing bisa diatur lan diiringake kanthi fungsi ngunci level apa wae)

Angkat Gas: D85mm angkat gas ireng

Base: R345 nilon basa

Kastor: 60mm PU Silent Caster

Frame: PP karo serat

Tipe Busa: kualitas dhuwur umpluk anyar


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. Punggung dhuwur sing nyaman: Kursi kantor mburi dhuwur iki nyedhiyakake kabeh balung mburi kanthi posisi ergonomis sing bener uga minangka papan istirahat sing nyaman.Bebarengan karo mburi dhuwur bolong breathable uga nyedhiyakake sirkulasi udara seger sing nggawe sampeyan santai lan nyaman.

2. Mbangun-in Lumbar Pad: Ing dhuwur-bahan luwes kayu pad adapts kanggo awak ngewangi nyuda meksa ing mburi ngisor nalika tanpa wates ngiringake kunci lan sinkro ngiringake bantuan kontrol ease saka recline, iku dadi tanpa ngandika sing iki salah siji saka fitur paling penting ing kursi kantor.

3.Desain ergonomis: Kurva unik kanggo kabeh kursi mburi serves minangka kabeh-mubeng headrest, kang bisa nglindhungi gulu uga utamané ing posisi reclining.Lan kursi kantor iki wis dirancang kanggo menehi comfort lan ngidini sampeyan seneng pengalaman kerja.

4.Material kualitas Premium: Kursi wis uga-polesan tutup pigura plastik karo kualitas dhuwur bolong elastis bali lan kursi ngisor piring digawe saka 12mm nglukis kayu ngalangi multi-lapisan Papan, umpluk bantal punika dhuwur-tahan nglereni umpluk anyar, lan lumahing wis dianggep karo kain kualitas dhuwur, kang ndhukung sampeyan kanggo dangu nggunakake.Kajaba iku, nduweni casters kelas unggul bebarengan karo basa nilon abot, kang nduweni kapasitas bobot 350lbs.

5. Kursi kantor ngarep sing nyaman iki ora mung kanggo kerja sampeyan, nanging uga kanggo wektu santai ing kantor lan omah, ngiringake mburi kanthi sudut sing cocog kanggo sampeyan, push metu footrest, iku bakal dadi 'amben nyaman' , lan sampeyan bisa uga duwe ngimpi manis nalika sampeyan ngapusi ing 'amben' iki.

cdvf01
cdvf05

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.

2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.

3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.

4.Low MOQ kanggo produk standar kita.

5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.

6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.

7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.

8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan