Kursi Konferensi Tamu Ergonomis Mesh Terjangkau Paling Terjangkau

Katrangan singkat:

Nomer Model: Q-2006V

Ukuran: Standard

Bahan Sarung Kursi: Mesh

Tipe Lengan: lengan tetap

Tipe Mekanisme: Ora ana

Angkat Gas: Ora ana

Base: basa Chrome

Rangka: Logam

Jinis umpluk: High Kapadhetan Molded Foam


Detail Produk

Tag produk

Sorotan produk

1. Desain ergonomis: Desain ergonomis cedhak-futuristik S-shaped simulates utomo manungsa.Alon-alon ngresiki awak lan bantal lan nyerep guncangan.Punggung mlengkung sing bentuke S nyuda ketegangan ing punggung, lan dhukungan lumbar kanthi ilmiah nglindhungi punggung sampeyan.

2. Breathable lan nyaman bolong-The Best Affordable Ergonomic Mesh Guest Visiting Conference Kursi nggunakake desain bolong breathable kanggo nyegah akumulasi kringet lan panas.

3. Kursi alus sing berkualitas tinggi-Bantalan busa sing dicetak-tahan kanggo abrasion lan deformasi, kanthi elastisitas sing cocok, menehi pengalaman sing nyaman, cocok banget kanggo panggunaan kantor sing dawa, lan supaya ora kesel.

4. Awet chrome base- 2.0MM dhuwur kekandelan pipo baja nggawe efek ngebotake kuwat.

5. Kanthi macem-macem kegunaan- Cocog kanggo ruang rapat kantor, catur balai mahjong lan kamar kertu, omah omah, meja ngarep lobi, ruang bisnis kanggo nampa tamu, lsp.

6. Gampang dirakit -Kursi Konferensi Tamu Mesh Ergonomis Terjangkau sing Terjangkau dilengkapi kabeh piranti keras lan alat sing dibutuhake.Deleng pandhuan sing jelas lan sampeyan bisa ngumpul kanthi lengkap sajrone 10 menit.

Q-2206V_pro2

Q-2206V_pro1

Kaluwihan Kita

1. Dumunung ing Jiujiang, Foshan, HERO OFFICE FURNITURE minangka produsen profesional lan eksportir kursi kantor & kursi game.
2. Area pabrik: 10000 sqm;150 buruh;720 x 40HQ saben taun.
3.Rega kita banget competitive.Kanggo sawetara aksesoris plastik, kita mbukak cetakan lan nyuda biaya sabisa.
4.Low MOQ kanggo produk standar kita.
5.We ngatur produksi strictly miturut wektu pangiriman dibutuhake dening pelanggan lan ngirim barang ing wektu.
6.We duwe tim QC profesional kanggo mriksa bahan baku, semi-produk lan produk rampung, kanggo nggawe manawa kualitas apik kanggo saben pesenan.
7. Garansi kanggo produk standar kita: 3 taun.
8.Layanan kita: respon luwih cepet, balesan email ing siji jam.Kabeh dodolan mriksa email nganggo ponsel utawa laptop sawise kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan